Welkom bij van Graas Assurantiën

Met ruim 20 jaar ervaring laten wij onze klanten zich weer “klant voelen”. Eén aanspreekpunt voor al uw vragen, of het een wijziging of schade betreft, ook buiten kantooruren staan wij u bij met raad en daad. In veel gevallen kunnen schades binnen enkele dagen worden afgewikkeld. Met ons enthousiasme in het verzekerings-vak en de no-nonsense dienstverlening bent u verzekerd van de beste zorg. Korte lijnen, snel en duidelijk antwoord op vragen.

Na een eerste kennismaking bieden wij u geheel vrijblijvend een risico- analyse aan, waarbij wij de risico’s in kaart brengen. Wij zijn voorstander van voorkomen en vermijden van risico’s. Wanneer voorkomen en vermijden geen optie is, kunnen wij samen met u overwegen om zelf risico te dragen of dit uit handen te geven aan de verzekeraar. Naast een besparing op premie, kost het regelen van uw verzekeringszaken relatief weinig tijd. Dit zodat u focus kunt houden op uw eigen business.

Binnen de financiële dienstverlening hanteren wij een persoonlijke benadering. Elke verandering in uw persoonlijke/zakelijke situatie heeft vaak consequenties op het gebied van risicobeheer. Wij weten wat er bij u speelt en wat uw behoeften zijn. Wij zullen tijdig inspelen op wijzigingen die gerelateerd zijn aan politieke en economische wet- en regelgeving.

Plan vrijblijvend een afspraak in om uw voordelen in kaart te brengen.

Uw partner in risicobeheer

Wat kunnen we voor je betekenen?
Stel hier je vraag of geef een wijziging door